onsdag 25 maj 2011

Kemikalier är läskkiga!

Jag har fått kemikalienojja .. och fy fan vad jobbigt det är!

Jag snöar in mig på saker ibland, oftast jordens undergång eller meningen med livet eller hur fan rymden funkar egentligen, jag får ångest och vill lobotomera mig när jag tänker på vart slutet av rymden finns, hur det kan finnas ett slut, och vad fan som finns bortom det då? Jag vet, aslamt men jag har varit sån sen jag var liten och jag lyckas fanimej inte bli av med det.

Men idag.. eller igår .. slog kemikalienojjan till på riktigt, och sen dess har jag gått runt och känt mig ständigt illamående.

Det finns i allt .. dessa ämnen som vi(mänsligheten) har pillat ihop i våra laboratorium och som nu är permanent i våra kroppar, våran mat, vårt vatten, vår jord ..

Jag tänkte titta på "Underkastelsen" .. alltså: jag tänkte titta på den och läste om den

sen dess har jag mått illa och haft ångest. Jävlar vad jag är löjlig. Men det är äckligt! Så jävla äckligt! Jag vill inte ha kemikalier inuti mig, jag vill inte utsättas för kemikalier när jag andas, dricker vatten eller äter mat.

Nu har jag dessutom blivit livrädd för att färga håret, använda min inte helt naturliga inpackning(den åker nog i soporna, men ..då blir det ju kemikalier någon annanstans av den >-<) använda min hudlotion(ska kolla upp varenda jävla ingrediens innan jag använder den igen) och ja .. osvosv

Jag måste sluta röka .. herregud vad jag måste sluta .. snart!

För jag tänker fanimej inte skaffa barn sålänge jag dagligen matar min kropp med kemikalier .. vill inte bli med barn förns jag har varit kemikaliefri i .. jag vet inte hur länge .. måste kolla upp hur lång tid det tar för dem att rensas ut ur kroppen, om de ens någonsin gör det(burr)

Fett glad att jag köpte helt naturligt örtschampo i danmark .. men shit vad ful jag kommer vara i håret nu xD men så får det väl vara, för nu är det fanimej slut med färg! Helvete! Det får bli henna igen isåntfall .. För det är klart att henna innehåller kemikalier, men det är naturliga kemikalier som har skapats i växten(iallafall om man köper BRA henna) och det är en helt annan grej .. det är de man-made kemikalierna som jag freakar om såklart.

Har ju börjar lite smått, naturlig deo, naturligt schampo, förhoppningsvis naturlig hudlotion men fan... det räcker inte!

Jag tror jag ska titta på underkastelsen nu .. jag tror det är dags att skrämma skiten ur mig själv så att jag inte går och nojjar om det här i ett par veckor och sen går tillbaka till det vanliga igen ..

It's time for fucking change ... eller nått. Mierda på kemikalier! >-<

2 kommentarer:

Becca & baby sa...

Åh, måste också se den där nu ;) Ibland är du är vettig Anna!

Dinasaur sa...

haha ooh man tackar ;)