måndag 20 augusti 2007

MöÖöH

Okej .. så .. första dan i skolan var typ allmänt .. konstig. Började i samma klass som två barackbarn :P ..
Vi typ hade samarbetsövningat å skit för att vi skulle lära känna varandra lite småskumt å så men jaja...

snodde åt mig ett skåp iallafall .. å köpte fina skosnören med pentagram på på cahara ^^, ..

Känner mig ganska pepp på hela den här gymnasiegrejjen nu, iallafall på hela bildgrejjen. Jag kommer ioförsig suga på allt men det blir väl ett senare problem. Ush vad det känns som om mitt självförtroende är på topp. Eeller inte. Känner för att måla men är så sjukt trött i huvudet så jag skulle nog somna om jag gick in på mitt rum. Imorrn börjar alla tvåor och treor också. Läskigt värre. Näe inte egentligen känner nog ganska många(har inte riktigt koll på hur många men eftersom jag har "en sån zigenarfamilj till vännerkrets" så lär de ju va några stycken:P)



Fan morsan fyller år på onsdag :S .. Har inte köpt något till henne. Får tigga pengar av farsan så jag kan köpa något.

Å nästa vecka ska jag vara hundvakt åt min egen hund(låter kanske konstigt, men det är nästan bara pappa som ger henne mat å går ut med henne så:P)i tre dar för farsan ska bort. måste ja dra hem på lunchen å skit å gå ut me henne .. Och jag kan inte ta med henne till cp heller för hon e extremt osocialiserad med andra hundar(jävla lantis:P) så hon kommer typ skälla å dra som fan om ja tar med henne dit .. :/ Å min vovve är en stor stark schäfer och jag är en liten flicka(inte speciellt svag ioförsig, jag kan ju hålla i henne. Men jag vill inte riskera att hon bara sitter å skäller å jag inte kan få henne å va tyst å sitta still för då blir det jättejobbigt..) Men hon e så jävla envis hundjäveln. Hon har slutat lyssna på hela familjen förutom pappa. det är skitjobbigt! Fan asså om hon inte lyder mig när pappa är borta då kommer jag bli skitarg på henne.

Ååh jag vill ha en ny kamera. Mamma och pappa sa faktiskt att de skulle köpa en bra fin kamera till mig om jag började estet bild. Och det är ju faktiskt fotografi jag vill inrikta mig på så jag hoppas de håller det dom lovar. Annars blir jag nog lite putt. Fast jag skulle vilja ha en oldschool kamera också... typ en polaroidkamera(vet inte om de stavas så) skulle vara coolt.

Jajja. Imorrn ska jag släpa med pappa till cahara så han kan köpa kläder åt mig. Ush va bortskämd jag börjar känna mig XD men jag tycker nästan att jag förtjänar det efter 16 års fattigdom... :P

Inga kommentarer: